מה הרקע שלך ואיך הגעת לתחום היין?
התחיל כתחביב והפך לעיסוק עיקרי ויחידי. למדתי ולומד מספרות מקצועית ומלמד במכללת תל חי.
מתי נוסד היקב ומה יחודו?
יקב בוטיק משפחתי שנוסד ב-2004 . המייחד את היקב הוא העובדה שרוב העבודה ביקב מתבצעת ע"י משפחה וחברים.
מה לא יודעים אליך?
הייתי כדורסלן חצי מקצועי במשך 16 שנה.
עם מי היית רוצה לשתות כוס יין, ואיזו?
הזמנתי פעם את שמעון פרס לבקר ביקב. אתן לו לבחור.
מה ההשפעות שלך?
מעורב בכל התהליך- החל מגידול הענבים והחלטות בכרם וכמובן ייצור הייננות. כמו כן שיווק מכירות וקידום בנוסף לניהול היקב.
האם אתם מגדלים ענבים או קונים מכרמים?
קונים, אבל חלק מהחלקות הן נטיעות שאני ביקשתי שיגדלו עבור היקב במיוחד.
ספר לנו על יין אחד מהקולקציה שלכם?
הקברנה פרנק של היקב מאוד מיוחד במיוחד עקב העקשנות שלי שיין זה חייב להיות 100% זני, מה שלא היה מקובל בעבר בארץ. היום רוב יינות הם 100% זניים.
גם הפטי ורדו 100% זני -מאוד מיוחד, מאוד עוצמתי ובנתיים מעט יקבים עושים יין כזה.
פינת הפירגון- פרגן ליקב אחר!
מפרגן לכל יקב שמעז ומחפש זנים ויינות לא שיגרתים.
איזה טרנד אתה רואה בשוק היין?
ניסיון לחזור ליין רוזה. הולך קשה .
האם יש טעימות ביקב ואיפה ומתי?
ביקב פתוח למבקרים בסופי שבוע בין השעות 10:00 עד לשעה 17:00
באמצע השבוע בתאום מראש. טועמים כ-10 סוגי יינות לאחר קבלת הסבר וסיור ביקב.
רוצים לטעום את היינות של ג׳וני? לחצו כאן!
תגובות אחרונות